Vitezi Dobrega Teka • Poglej temo - 5. jubilejna Nočna 10ka, 10.7.2010

5. jubilejna Nočna 10ka, 10.7.2010

Forum za vtise, popise, poročila in vse prigode, ki so se zgodile na prireditvah, ki smo se jih udeležili...

Re: 5. jubilejna Nočna 10ka, 10.7.2010

OdgovorNapisal/-a leon ro » To 13 jul, 2010 20:04

Da bo zadeva vspela nisem dvomu. Čestitke organizatorjem!! Žal mi je da ta termin že ene 10 let koristm za morsko namakanje nekje v Dalmaciji. Predaleč za skokec gor pa dol. Sem pa kot zaveden vitez tud odteku jutranjo nedeljsko 10tko v rumenem dresu na Mljetu. Škoda da zarad jutranje ure ni blo občudovalcev. Kdo jim je kriv. Mejte se!
Tečem ker sem.
Uporabniški avatar
leon ro
Maratonec
Maratonec

Kraj: Trebnje

OdgovorNapisal/-a Iggy » Sr 14 jul, 2010 16:20

Kar nekaj dni sem potreboval, da sem strnil svoje misli glede letošnje Nočne 10ke. Projekt, ki se vsako leto začne že v avgustu in ki potem traja vse do druge sobote v juliju, mi je letos vzel veliko moči in energije.

Na sami prireditvi je tokrat sodelovalo več kot 120 prostovoljcev, članov društva, prijateljev in znancev. Na pomoč so nam priskočili tudi Jožko s prijatelji iz Baške grape, Robi Stan in njegovi raftarji, člani Društva šoferjev z Bleda in člani društva Prošport. Vse od ponedeljka je potekala akcija, ko smo robo tovorili proti Bledu, polnili darilne vrečke, pripravljaji medalje (vilice), postavljali prireditveni prostor, označevali progo in redarska mesta. Vsem bi se rad zahvalil za pomoč, saj nam je skupaj z vami uspelo pripraviti prireditev, ki bo še dolgo odmevala po celi Gorenjski in tudi Sloveniji.

V vseh teh letih so se izoblikovale ekipe, ki so že dobro uigrane in vestno postorijo vse kar je potrebno (prijavna služba, redarstvo, podeljevanje medalj, kremšnit, moderatorstvo, okrepčevalnice). Vsako leto pa se priključijo še novi posamezniki, ki poskrbijo, da se v samo izvedbo vnese še kakšna novost.

Približno 2500 tekačev in verjetno še enkrat toliko spremljevalcev je naredilo to prireditev edinstveno. Noč, 10km proga, soj naglavnih lučk, kremšnite, ... vse to naredi Nočno 10ko drugačno od ostalih tekaških prireditev. Letošnja prireditev je bila še bolj stresna, ker smo za več kot eno uro zaprli tudi glavno cesto Bled - Bohinj in vsa logistika glede zapor cest je bila res zahtevna. Na srečo smo imeli posluh tudi pri Občinskem redarstvu Bled in policiji, ki so nam pomagali z nasveti in tudi pri sami izvedbi. Prva skrb je bila pripeljati vse tekače varno v cilj in to nam je tudi v celoti uspelo.

Še vedno se bomo trudili, da se bodo tekači radi vračali na Bled in ga tudi z zadovoljstvom in lepimi vtisi zapuščali.

ŠE ENKRAT HVALA VSEM, BREZ VAS NOČNE 10KE NE BI BILO! [smilie=666.gif] [smilie=666.gif] [smilie=666.gif]
Uporabniški avatar
Iggy
Ultramaratonec
Ultramaratonec

Kraj: Šenčur

OdgovorNapisal/-a Gregor_B » Če 15 jul, 2010 19:00

Uporabniški avatar
Gregor_B
Tekmovalec
Tekmovalec

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a Rollback » Pe 16 jul, 2010 17:49

Kako hitro mine teden, tudi če je po Nočni 10ki in ne pred njo :wink:

Letos je na Nočni vse klapalo. Nekdo je celo rekel, da še preveč, in da je bilo premalo adrenalina in improvizacije :D No, tako hudo že ni bilo, vseeno je bilo treba povezat vse male in velike detajle ter izpeljat stvari, ki jih prej pač ne moreš predvidet. In pognat vso mašinerijo, vseh odličnih in zlata vrednih 130 sodelavcev in sodelavk v boj. Adrenalin? Ste že kdaj bili na štartu in par minut preden pištola poči, pogledali proti neskončni množici, ki vre? Ultimativna adrenalinska izkušnja! Če ne verjamete, pridite drugo leto :idea:

Izkušnje se poznajo. Izkušnje vseh, ki spremljajo 10ko že od spočetja naprej. Zato smo tak projekt lahko pripeljali na najvišji nivo doslej. Pa vendarle je nekaj še pomembneje. Srčnost, viteštvo! Toliko pravih in klenih ljudi na kupu je užitek že sam po sebi. Ogromno novih prijateljev, ogromno močnih vezi je nastalo tudi na Nočni 10ki. Zato jo imam rad in sem hvaležen. Hvalažen sem tudi vsem, ki nas vsako leto pridejo obiskat in za katere zmeraj zmanjka še kakšna minuta več, da bi kakšnega spili in še kakšno rekli. Pa tudi to še pride :wink:

Letos je bila 5a, jubilejna, pa naj matematiki rečejo kar hočejo :D Zato bo drugo leto...ne povem še, boste počakali še par mesecev. Vsekakor pa bo, drugo soboto v juliju, na istem mestu. Ne jenej na5, jih bo treba 10 :!: 8) :lol:
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Zvezda » Pe 16 jul, 2010 20:01

Res je hitro minil teden po 10ki... vtise pa še vedno zbiram v glavi in iščem tisti zmagoslavni občutek, ki ga letos ne najdem :roll:
Je že tko kot je rekel RollBack zadnjič enkrat, je že tko, da smo včasih preveč samokritični...

Najprej en velik thx Makedamki, ki me je reševala na prijavni službi :!: Pa potem seveda vsem, ki ste z nami naredili še eno nepozabno Nočno 10ko notworthy.gif
Čestitke tudi vsem tistim, ki ste se borili s progo, predvsem pa bosonogcu Boštjanu in kamikazi Jožu - nima vsak tolk .... da bi tekel proti množici 2000 tekačev :shock: :lol:

Večino je že šefe napisal, zato se ne bom ponavljal - se vidimo na pikniku, kjerkoli že bo zadnji vikend v avgustu :!:
Run Zvezda, run :!:
Uporabniški avatar
Zvezda
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a bosty » Ne 18 jul, 2010 19:29

Že nekaj časa je minilo pa sem še vedno pod lepimi vtisi nočne 10-ke :D Bilo je enkratno, nepozabno notworthy.gif notworthy.gif
Biti na štartu skupaj z 2000 glavo množico tekačev je res lep občutek. Bosonogih 10km je hitro minilo, saj smo imeli veliko podporo gledalcev, navijačev hello2.gif
Kljub temu, da nisem bil spočit sem z rezultatom 36,08 izredno zadovoljen :thumright: stanje podplatov je bilo razen dveh žuljev super, tako da sem lahko že čez dva dni normalno tekel :D
@Zvezda - hvala za čestitko :thumleft: Pohvala tudi vsem vitezom in vitezinjam :thumright:
Se vidimo na pikniku :-D :roll: (zadnji dan avgusta me žal ni-sem na Rekreaturu)
bosty
Član
Član

OdgovorNapisal/-a Klavdij » To 20 jul, 2010 11:31

Takoj po prireditvi v nedeljo odšel na dopust tako, da šele zdajle lahko kakšno besedo (na)vržem na tole temo.

Vesel sem, da je prireditev tako lepo uspela (tudi v tako številčni izvedbi :shock: ) in da sem bil del (bolj delček te zgodbe :arrow: letos sem s prostim časom v nekem čudnem razmerju :? ) te uspešne zgodbe in v največje veselje mi je bilo v tekaškem drugem krogu (v prvem sem se pregovarjal z vozniki na popolni zapori pod Gadafijem :arrow: a ni bilo težko :arrow: so bili večinoma zelo razumevajoči :!: ) vzpodbujat tekače pred blejsko Promenado...res noro vzdušje in nora energija :!: :!: :!: Neprecenljivo :!:

Se kmalu spet kaj vidimo :arrow: Super je bilo hello2.gif
Včeraj sem bil pameten. Zato sem hotel spremeniti svet. Danes sem moder. Zato spreminjam sebe.

Šri Činmoj
Uporabniški avatar
Klavdij
Veteran
Veteran

Kraj: Radovljica

Prejšnja

Vrni se na Kje smo bili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost