Vitezi Dobrega Teka • Poglej temo - Aj jh uhka 10 v enem dnevu?, Bled, 25.6.2010

Aj jh uhka 10 v enem dnevu?, Bled, 25.6.2010

Forum za vtise, popise, poročila in vse prigode, ki so se zgodile na prireditvah, ki smo se jih udeležili...

Aj jh uhka 10 v enem dnevu?, Bled, 25.6.2010

OdgovorNapisal/-a Rollback » Pe 25 jun, 2010 19:27

"Uhka!" jih ta trenutek lahko zatrdi vsaj 28, ki se jih je danes podilo okoli Blejskega ovala :D

Skupaj se vas je v cel kup disciplinah rekreiralo okrog 150, koliko krogov ste naredili, pa moram še sešteti :wink:
Čestitke vsem :!: hello2.gif

Posebne omembe si zaslužijo BoštjanU kor novi zmagovalec, Joža kot drugi in Zajc kot tretji.
Pri dekletih največji poklon Bernardi, pa seveda Saši in Branki. notworthy.gif

V vpogled še današnji popis rezultatov, upam, da zanekrat zadostuje :arrow:

rezultati_ajhuhka_2010.PDF
(7.46 MiB) Prenešeno 132 krat

Velika zahvala pa vsem, ki ste pomagali, da smo dogodek izpeljali, še posebej Evi in Anji, ki sta garali kot časomerilki, pa Iggyju, Kekcu, Bojču, Voču, Romani, Puhkotu in Mihu. Ne bi nam uspelo brez vas :!: :D
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

Kraj: Kranj

Re: Aj jh uhka 10 v enem dnevu?, Bled, 25.6.2010

OdgovorNapisal/-a MARIO » Pe 25 jun, 2010 19:57

[smilie=pdt_aliboronz_36.gif] [smilie=pdt_aliboronz_36.gif] Pohvalno izpeljana organizacija [smilie=superkewl.gif] [smilie=superkewl.gif] .
Vidimo se naslednje leto!!

Mario in Renata
NADA UMIRE POSLJEDNJA
Uporabniški avatar
MARIO
Tekmovalec
Tekmovalec

Kraj: Hrušica

OdgovorNapisal/-a Joža » Pe 25 jun, 2010 20:13

Mal me je skrbel, kako se bo vse skupaj izteklo glede na število prijavljenih, pa se je izteklo dobr. Kaj dobr, odlično :!: Tako s tekaškega kot z organizacijskega stališča. 8)

Zdej samo še čakam, da kroge preštejemo (zanimajo me seveda predvsem tekaški) :roll:
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Iggy » Pe 25 jun, 2010 20:20

Super vzdušje, odlična družba in še prekrasno vreme. Vse to je zaznamovalo današnji dan na Bledu!
Več naj pa povedo FOTKE.
Uporabniški avatar
Iggy
Ultramaratonec
Ultramaratonec

Kraj: Šenčur

OdgovorNapisal/-a MARIO » So 26 jun, 2010 10:06

Iggy je napisal/-a:Super vzdušje, odlična družba in še prekrasno vreme. Vse to je zaznamovalo današnji dan na Bledu!
Več naj pa povedo FOTKE.

Zelo žalosten, ker ni niti ene fotke za spomin od mene..... :(
NADA UMIRE POSLJEDNJA
Uporabniški avatar
MARIO
Tekmovalec
Tekmovalec

Kraj: Hrušica

OdgovorNapisal/-a Keks » So 26 jun, 2010 20:28

Organizacijski odbor :arrow: notworthy.gif !

Ampak bom začela na koncu :mrgreen: . Aj jih uhka 10? Ne. Še. :) (švicne sanje, ampak delam na tem :D )
In na začetku? :shock: , zaradi obloženega štartnociljnega prostora sem pričakovala, da bosta po stezi vsak hip pribezljala ženin in nevesta :lol: !
(Mimogrede, športno obarvana "ojset" namesto prežvečene tradicije? To bi bil definitivno najbolj odbit blejski spektakel :D !)
Pa še iz nekje vmes?
A se mi uhka smeji od 7ih do 10ih zjutraj? Uhka.
A me uhka napade bel pernat one s sivo gagajočo familijo? Uhka :lol:.
A uhka (spet :mrgreen: ) rahlo zgrešim predvideno traso? Uhka! :oops:

:scratch:, ko sem bila že prepričana, da mene pod milim nebom nič več ne more presenetiti. :twisted: , o ja, pa me UHKA!

:roll: , prišla sem po odgovor. Ali dva. :) . Odšla sem z desetimi. Vprašanji. :lol:

Fajn je videt vse vas bolj "na kupu" :lol: . Namesto kapitulacije vedno znova rajši zamenjam strategijo za doseganje osebnih ciljev.

Hvala. Vsem. Lušno. S5 :wink: !

Fajn walk.gif , wave.gif !
Uporabniški avatar
Keks
Tekmovalec
Tekmovalec

OdgovorNapisal/-a iomejc » So 26 jun, 2010 20:46

Rollback je napisal/-a:Velika zahvala pa vsem, ki ste pomagali, da smo dogodek izpeljali, še posebej Evi in Anji, ki sta garali kot časomerilki, pa Iggyju, Kekcu, Bojču, Voču, Romani, Puhkotu in Mihu. Ne bi nam uspelo brez vas :!: :D

Med te imena vpišem še Rollbacka in še tiste, ki (če) jih je Rollback slučajno pozabil napisat :!: Res nam ne bi uspelo in res še enkrat ena velika HVALA, da se takole trudite :!: Brez vas ne bi bilo tako, kot je bilo :D

Organizacija je štimala, vreme je bilo kot naročeno, vzdušje fenomenalno, sotekači super sogovorniki :!:
Tudi sam tek je bil fajn. Od prvega kroga, ki sva ga začela s Kristijem in vse do maratonske razdalje (7 krogov in drobiž) mi je šlo super. Krogi so padali tudi pod 28 min, med tekom sem spoznal tudi kar nekaj ljudi, katere sem sedaj poznal samo po nickih iz foruma in tudi gužve na ovalu ni bilo takšne, kakršna je nastala kasneje.
Nato sem moral v začetku osmega kroga na WC in nato so se začele manjše težave. Pa ne na WC-ju, ampak takrat, ko sem moral vstati s školjke :? Ker sem očitno naštelan samo do maratonske razdalje, so me po tistem vstajenju :lol: nenormalno začela boleti kolena, meča in celo stegna, katera me ne bolijo zaboga :roll:
Tako sem v osmem in devetem krogu trpel kot žvav :cry: Še sreča, da me je proti koncu osmega kroga spremljal sin Aljaž (4 leta), ki sem mu z lahkoto sledil :wink: :lol: , v devetem pa zopet Kristi in Puhko, katerima sem pa že malo težje sledil :lol: Noge so tako postale malo mehkejše in 10 krog bi bil zares uživaški :D ... pa mi ni bil namenjen :cry: Pa drugo leto :D

V glavnem; konec dober, vse dobro [smilie=666.gif]

Torej, ob letu osorej :D
iomejc
Ultramaratonec
Ultramaratonec

OdgovorNapisal/-a bosty » Ne 27 jun, 2010 0:16

Blo je enkratno, nepozabno notworthy.gif šlo mi je odlično, tako da so krogi kar hitro letel okol :D Sej bi še kakšnega več preteku, pa me je premamila bogato obložena miza polna dobrot in hladnega piva :D :D
Lepo se imejte pa se vidimo na nočni 10-ki

Lp, Boštjan
bosty
Član
Član

OdgovorNapisal/-a Maxximalni Jure » Ne 27 jun, 2010 12:07

Super petek, prvič v življenju opravljene razdalje za olimpika, več kot zadovoljen - z opravljenim; rezultat bo moral še malo na zorenje 8)

Dobra fotodokumentacija celotnega dogodka, kar pa bi obenem rad izkoristil za nagovor preveč vestni osebi, ki je poleg ostalega "nevede" pospravila tudi mojo kolesarsko scottovo majico (rdeče barve, letošnji model - če jih je slučajno več, iz mojega kupa stvari ob drevesu, pri nahrbtniku, 1m za okrepčevalnico, sredi vseh ljudi...) in pa prav tako "nevede" tudi kolesarski števec, ki je bil sicer na kolesu (1m za okrepčevalnico, sredi vrveža...) ampak verjamem, da ob vnemi, ki se lahko kakšno malo bolj zmedeno bitje poloti, take stvari rade zaidejo tja kamor drugače ne bi smele. Recimo, da če do srede dobim stvari nazaj, bo vse ok. Konec koncev gre za viteški dogodek, viteško družbo in prav tako obnašanje, ne? Naj tako tudi ostane.

Drugače gre pa za super paradoks - super organizirano druženje brez uradne organizacije dogodka. Všeč mi je :D
www.Rekreativec.si ali pa nisi!
Uporabniški avatar
Maxximalni Jure
Tekmovalec
Tekmovalec

Kraj: Fitnes center MaxxFIT Kranj & Maxximum - Trgovina s prehranskimi dopolnili

OdgovorNapisal/-a makedamka » Ne 27 jun, 2010 15:51

Men so bli všeč 3-je krogi pa pol, zadnjega pol se mi je sredi čela pokazala debeeeeeela žila, ki je z vsakim korakom pridobivala na utripnem volumnu... :shock: Tako sem, po naravi miroljubna, nenevarna in okolju prijazna, rešila blejsko mikroklimo s potapljanjem žile v blejsko jezero. 8) Po nekaj zavesljajih sem doumela, da nismo vsi "zvezani" za kroge okol jezera :? :lol: Do nadaljnjega prepuščam krožečim profijem, se vidmo [smilie=666.gif] :D
Organizacijo LAJKAM!!!! :D :D :D
The only way is up!
Uporabniški avatar
makedamka
Tekač
Tekač

OdgovorNapisal/-a mojči » Ne 27 jun, 2010 19:19

Jaz sem jih uhka samo 5. S kolesom 4 (novi čeveljčki so izdatno pripomogli k zame visoki povprečni hitrosti), zadnjega sem pa odtekla. Sicer se ni za hvalit, ampak je bila to moja najdaljša pretečena razdalja (pa še to po 24 km pritiskanja pedal), čas pa zame "ful dober" - 38 minut. Da bi se izognila krčem, sem se dodobra ohladila, predno sem odplavala še cca 800 m. Vesela. Preživela.
Organizacija in družba - vrhunska. Presenečena nad dobrimi rezultati in množično udeležbo.
mojči
Rekreativc
Rekreativc

OdgovorNapisal/-a Rollback » Ne 27 jun, 2010 19:22

Na hitro pošteto in sešteto in ven je padla cifra vseh krogov:

777

:D :D

po disciplinah:
- tek 537
- rolanje 71
- kolo 32
- mešano 111
- hoja 26

Če upoštevamo, da je pri mešanih precejšen del teka (38), potem je skupaj tekaških 575. Ni švoh, ane..Joža :D
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

OdgovorNapisal/-a Joža » Ne 27 jun, 2010 21:11

Rollback je napisal/-a:Ni švoh, ane..Joža :D

Ni švoh :D :D :D :D :D :D :D

Če nam bo šlo konc leta za nohte, se bo menda dalo tule ven še kaj izbrskat 8)
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Joža » Ne 27 jun, 2010 21:25

Rollback je napisal/-a:Na hitro pošteto in sešteto in ven je padla cifra vseh krogov:

777

Še to, če napišeš: koliko nas je krožilo (in koliko od tega teklo ali hodilo) :?:
Kdor teče, zlo ne misli.
Uporabniški avatar
Joža
Profi
Profi

OdgovorNapisal/-a Rollback » Po 28 jun, 2010 7:01

Joža je napisal/-a:
Rollback je napisal/-a:Na hitro pošteto in sešteto in ven je padla cifra vseh krogov:

777

Še to, če napišeš: koliko nas je krožilo (in koliko od tega teklo ali hodilo) :?:

tek 109
mešano 14
rolanje 12
hoja 7
kolo 6
Recesija je stanje duha.
Uporabniški avatar
Rollback
Skrbnik
Skrbnik

Naslednja