Rollback je napisal/-a:Velika zahvala pa vsem, ki ste pomagali, da smo dogodek izpeljali, še posebej Evi in Anji, ki sta garali kot časomerilki, pa Iggyju, Kekcu, Bojču, Voču, Romani, Puhkotu in Mihu. Ne bi nam uspelo brez vas

Med te imena vpišem še Rollbacka in še tiste, ki (če) jih je Rollback slučajno pozabil napisat

Res nam ne bi uspelo in res še enkrat ena velika HVALA, da se takole trudite

Brez vas ne bi bilo tako, kot je bilo
Organizacija je štimala, vreme je bilo kot naročeno, vzdušje fenomenalno, sotekači super sogovorniki
Tudi sam tek je bil fajn. Od prvega kroga, ki sva ga začela s Kristijem in vse do maratonske razdalje (7 krogov in drobiž) mi je šlo super. Krogi so padali tudi pod 28 min, med tekom sem spoznal tudi kar nekaj ljudi, katere sem sedaj poznal samo po nickih iz foruma in tudi gužve na ovalu ni bilo takšne, kakršna je nastala kasneje.
Nato sem moral v začetku osmega kroga na WC in nato so se začele manjše težave. Pa ne na WC-ju, ampak takrat, ko sem moral vstati s školjke

Ker sem očitno naštelan samo do maratonske razdalje, so me po tistem vstajenju

nenormalno začela boleti kolena, meča in celo stegna, katera me ne bolijo zaboga
Tako sem v osmem in devetem krogu trpel kot žvav

Še sreča, da me je proti koncu osmega kroga spremljal sin Aljaž (4 leta), ki sem mu z lahkoto sledil

, v devetem pa zopet Kristi in Puhko, katerima sem pa že malo težje sledil

Noge so tako postale malo mehkejše in 10 krog bi bil zares uživaški

... pa mi ni bil namenjen

Pa drugo leto
V glavnem; konec dober, vse dobro
Torej, ob letu osorej